Milyen a tökéletes konyha?

Hogy milyen a tökéletes konyha, mindenki másképp gondolja, hiszen a konyha az a hely, ahol egyszerre van helye a legújabb trendeknek és az új technológiáknak. A magyar háztartásokban nagyon fontos szerepet tölt be a konyha, ahol dominálnak a tradíciók. A családtagok gyakran ülnek össze az asztalnál, éppen ezért az együtt töltött idő színtere is egyben. Fontos, hogy jól átgondolt folyamatokon át történjen a konyha kialakítása, praktikus legyen és könnyen használható.


Nappali konyha egyben

Ha a konyhánk együtt van a nappalival, nem egyszerű a helyzetünk, mert mindig rendet kell tartanunk a pultokon, mindig szem előtt van. A másik szempont, hogy illeszkednie kell a nappali berendezéséhez és harmonizálni a stílusával.

Nagypolgári luxuslakás konyha

Ebben a nagypolgári luxuslakásban a konyha letisztult és tökéletesen összeillik a nappali és az étkező stílusával. A hófehér konyhaszekrényben minden helyet kapott, szinte semmi sem található a pulton. Ezzel is biztosítva a teljes harmóniát.

Panorámás győri lakás konyha

Amerikai konyhás nappali kiváló példája ez a panorámás győri lakás. Itt is a fehér szín dominál, viszont megjelenik a fémes csillogás, a letisztult irányvonalat követi a konyhabútor.

Kiskonyhák, kislakásokba

Apró lakásokba a konyha is kis helyet kap. Nagy kihívás ilyenkor, hogy minden elférjen benne és a funkcióját is ellássa, hiszen főzni nem hely függő.

Tradicionális nagy konyha

Egy tradicionális nagy méretű és felszerelt konyhában a főzés szerelmesei számára egy álom lehet. A fa melegsége, természetes színek, rusztikus, vidéki hangulat, kerámia burkolatok, üvegbetétes szekrények jellemzik ezt a stílust, ahol akár mindennap is gondoskodhatunk a családunkról.

Ikerház provence-i stílusú konyhája

 

Ebben a gyönyörű házban a konyha is csodás. Az egész családi ház provence-i stílusban épült és ezt tükrözi a konyha világa is. Nagy főzőfelület, mindenféle robotgép, munkapult található a helyiségben. Látszik, hogy a család mindennapi élettere volt a konyha.


Hozzászólások