Legszebb budapesti kiadó ingatlanok

Az iskolakezdés után végetért a diákok rohama az albérletpiacon. De még a jelenlegi helyzetben is találni gyöngyszemeket, amik új lakóra várnak. Jelenleg Budapesten több mint ötezer kiadó ingatlan található a Startlak.hu kínálatában. Ezekből szemezgettük ki a legszebbeket a következő válogatásban.


Nézzük a legszebb kiadó ingatlanokat!

Nagypolgári lakás a nyugatinál

Ízlésesen felújított, kétszobás lakást hirdetnek a Nyugati pályaudvarhoz közel, a belvárosban. A 38 négyzetméteres, gázfűtéses lakásban mindkét szobában galéria lett kialakítva. Mindkét galéria alkalmas hálórész berendezésére, ezért akár két különálló személy részére is kivehető a lakás. Az ingatlan azonnal költözhető.

Nagypolgári kiadó lakás Újlipótvárosban

Galériás belvárosi

Budapest VI. kerületében, a Szinyei Merse Pál utcában kínálják ezt a 25 négyzetméteres, egy szobás kis ékszerdobozt. A lakás galériázott és igényesen berendezett. Csendes társasházban található, a belváros közepén mégis biztosított a nyugodt pihenés.

Galériás belvárosi kiadó lakás

Garzonlakás kedvező áron

28 négyzetméteres kislakás bérelhető a VII. kerületben. A lakásba minimum egy évre keresnek bérlőt, hosszútávra kiadó. Tartozik hozzá egy apró erkély, ami a közös udvarra néz. A garzonlakás világos és csendes, ahhoz képest, hogy a belvárosban található. A meleg színeknek köszönhetően barátságos hangulatú.

Garzonlakás kedvező áron


Tágas kertvárosi lakás

Zugló kertvárosi részén kiadó, ez a 83 négyzetméteres, két és fél szobás lakás. Azoknak ajánlott, akik nem szeretnének a belvárosban élni, mégis olyan környéket keresnek, ahonnan könnyen és gyorsan megközelíthető Budapest bármely csomópontja. A lakás igényesen kialakított és berendezett, ezért csak olyan személynek, vagy családnak szeretnék kiadni, aki óvja a környezetét.

Tágas kertvárosi lakás alsórákoson

Felújított kétszobás

Kiadásra kínálnak Budapest belvárosában, az V. kerületben, egy esztétikus és mutatós lakást. Az ingatlan kétszobás, gondosan berendezett és felújított. A képeket megnézve különálló konyha, nappali és külön háló található a lakásban.

Felújított kétszobás lakás

Panorámás, erkélyes lakás

Az első kerületben kiadó egy csodás panorámával rendelkező, igényesen kialakított, jelenleg bútorozatlan lakás. Az ingatlan jó elosztású és kellemes hangulatú, napfényes. A lakás 86 négyzetméter, három szobás és kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Szeretnék hosszú távra kiadni. A hirdetés szerint azonnal költözhető.

Panorámás, erkélyes lakás krisztinavárosban


Hozzászólások