A legkülönlegesebb ingatlanok a kínálatban

A következő összeállításunkban olyan különleges ingatlanokat válogattunk össze, amik nem mindennapi paraméterekkel rendelkeznek. De mitől is különleges egy ingatlan? Attól, hogy egyszeri és megismételhetetlen, ezekből biztosan nincs még egy a piacon. Hoztunk Makovecz Imre által tervezett különlegességtől kezdve, egy Versace stílusú villáig.


Nézzük az eladó ingatlanokat!

Makovecz ház Recsken

Igazán különleges ház került a válogatásunkban, amit Makovecz Imre tervezett és az ő általa alkotott emberközpontú, humanizált építészeti stílusvilág köszön vissza. A ház Recsken, a Mátrában található festői környezetben. Az ingatlan berendezése miatt megéri megnézni a képeket.

Igazán különleges Makovecz ház Recsken


Dombház, balatoni panorámával

Balatonendréden található ez a csodás birtok, ami jelenleg vendégházként és vadasparkként üzemel. Festői szépségű panorámás kilátás tárul elénk a Balatonra. Az egész épület földdel fedett, különleges építészeti technológiával kivitelezett dombház.

Dombház, balatoni panorámával

Versace villa

Egy Versace stílusban újraálmodott villát kínálnak eladásra Budapesten a XII. kerületben. Részletgazdag kidolgozás és csodás kivitelezés jellemzi.

Versace Villa

Álomház Alcsútdobozon

Egy igazi álomházat kínálunk eladásra Alcsútdobozon. A 620 négyzetméteres ingatlan az 1800-as években épült és antik bútorokkal berendezett. Jelenleg vendégfogadóként működik, hat szoba áll rendelkezésre a vendégek számára.

Álomház Alcsútdobozon

Visegrád Várkert kúria

Eladó a Latinovits villa. Évek óta keresi gazdáját ez a lenyűgöző épület. Az ingatlan felújításra szorul, valaki végre új életet lehelhetne az ódon falakba. A 19. századi villát a romantika korának építésze Feszl Frigyes építette.

Visegrád Várkert kúria

Modern luxusház

Esztergomtól 15 percnyi távolságra található ez a felújított villa épület. Közvetlen a gyönyörű Börzsöny erdeivel és a tökéletes panorámával a Dunára és a Pilis-hegységre. A családi házban minden világos színű, fehér ezzel is növelve a térérzetet. A nagy ablakokon pedig gyönyörködhetünk a csodás panorámában.

Modern luxusház

Ékszerdoboz Törökvészen

A II. kerület egyik leggyönyörűbb részén, zöld környezetben kínálják ezt a felújított öt szobás lenyűgöző lakást. A világos és napfényes lakásból a Budai hegyekre nyílik kilátás. A 80-as években épült házban nemrég teljes felújításon esett át. Egy egyedi kovácsoltvas lépcsőn juthatunk fel az emeletre.

 

Ékszerdoboz Törökvészen

Hozzászólások